BEELDHOUWEN IN MARMER

In Nederland en Italië

Huisvesting in Pietrasanta

In Pietrasanta worden volledig ingerichte woningen en appartementen verhuurd. Deze huizen kunt u via een agenzia huren. Adressen van de agenzia kunnen op verzoek aan u worden gezonden. Ook zijn er een aantal B&B en hotels. Die kunt u zelf boeken via internet.

Voor cursisten die een woning willen delen, om goedkoper te wonen gedurende het verblijf in Pietrasanta heeft Linda contact met de eigenaar van een woning met grote woonkamer, keuken met vaatwasser, twee slaapkamers met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, nette badkamer met douche, bescheiden balkon en wasmachine.
Om de kosten zo laag mogelijk te houden kan deze woning gebruikt worden door meerdere cursisten tegelijkertijd, eventueel met meereizende partner. De kosten van huur bij gedeeld gebruik € 150, - per persoon per week. Gebruik van deze woning is inclusief elektra en water en beddengoed. Hebt u belangstelling, laat het dan snel weten, om te voorkomen dat de eigenaar de woning aan anderen verhuurt. Het huis ligt in een rustige wijk in de buurt van een kleine supermarkt. De studio is lopend in 15 minuten te bereiken. De Piazza ligt op 10 minuten loopafstand, of 5 minuten fietsen.

Meereizende partner
Komt er een partner mee die niet gaat beeldhouwen, dan is dat alleen van belang voor uw huisvesting. Als uw partner wil schilderen of een andere hobby heeft, kan Linda, binnen haar ruime netwerk in Pietrasanta voor uw partner op zoek gaan op basis van zijn/haar wensen.